Vertalingen voor particulieren

Ook als particulier kunt u bij mij terecht voor reguliere en beëdigde vertalingen van alle soorten juridische documenten van en naar het Engels. Bij mij is de vertaling van uw document in goede en vertrouwde handen. Ik vertaal uw document met precisie en oog voor detail. Door mijn gedegen achtergrond als jurist en vertaler kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en juridisch correcte vertaling.

Voor welke teksten kunt u bij mij terecht?

Er zijn veel situaties te bedenken waarin u als particulier een vertaling nodig kunt hebben. U heeft bijvoorbeeld een Engels document of een Engelse tekst ontvangen die u misschien niet (tot in detail) begrijpt. Of u heeft een geweldige vacature gevonden, maar u wordt gevraagd om in het Engels te solliciteren. Dan is het fijn als een expert uw brief en/of uw curriculum vitae vertaalt. U wilt immers meteen een goede indruk maken!

Maar ook bij contacten met officiële (overheids)instanties kan het gebeuren dat u gevraagd wordt een al dan niet beëdigde vertaling van een document aan te leveren. Bijvoorbeeld wanneer u in het buitenland wilt gaan studeren, emigratieplannen heeft of een verblijfsvergunning wilt aanvragen. Ik help u dan graag met de vertaling van documenten als paspoorten, testamenten, huwelijksakten, verblijfsvergunningen en diploma’s. Over het algemeen zal de betreffende instantie het expliciet aangeven wanneer er een beëdigde vertaling nodig is.

Zo vraagt u een offerte aan
Allereerst stuurt u mij via het contactformulier of per e-mail (erica@juridicatranslations.nl) een duidelijke scan (geen foto) van het te vertalen document. U geeft daarbij duidelijk aan wat uw wensen zijn:

  • Heeft u een beëdigde vertaling nodig?
  • Voor welk land is de vertaling bestemd?
  • Wanneer wilt u de vertaling uiterlijk ontvangen?

Vervolgens ontvangt u van mij zo snel mogelijk per e-mail een (uiteraard geheel vrijblijvende) offerte met daarin de prijs, levertermijn, betalingsvoorwaarden en wijze van aanlevering van de vertaling (per post, per e-mail of afhalen). Als u akkoord gaat met de offerte, ga ik voor u aan de slag. U kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen als u meer informatie wilt.

Juridica Translations - Erica Tegelaar, jurist en beëdigd vertaler Engels-Nederlands en vice versa

Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Heeft u een beëdigde vertaling nodig?*

    Upload hier uw bestand (max. 10MB, pdf/jp(e)g/doc(x)/xls(x)/zip)

    Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.