Vertalingen voor zakelijke klanten

Bedrijven kunnen bij mij terecht voor reguliere en beëdigde vertalingen van alle soorten juridische documenten van en naar het Engels. Bij mij is de vertaling van uw document in goede en vertrouwde handen. Ik vertaal uw document met precisie en oog voor detail. Door mijn gedegen achtergrond als jurist en vertaler kunt u rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en juridisch correcte vertaling.

Voor welke teksten kunt u bij mij terecht?

Als beëdigd juridisch vertaler heb ik veel ervaring met het vertalen van allerlei soorten zakelijke documenten en teksten. Vanzelfsprekend verzorg ik vaak vertalingen voor advocaten- en notariskantoren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan documenten als notariële akten, overeenkomsten, algemene voorwaarden, volmachten, dagvaardingen, vonnissen en processtukken.

Daarnaast weten ook andere (commerciële) bedrijven mij regelmatig te vinden wanneer er zakelijke stukken vertaald moeten worden. Het gaat daarbij vaak om algemene voorwaarden, overeenkomsten, statuten, rapporten, vergunningen, privacyverklaringen en zakelijke correspondentie.

Wat uw bedrijfsactiviteiten ook zijn, bij mij bent u aan het juiste adres voor zowel reguliere als beëdigde vertalingen.

Juridica Translations - Erica Tegelaar, jurist en beëdigd vertaler Engels-Nederlands en vice versa

Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Heeft u een beëdigde vertaling nodig?*

    Upload hier uw bestand (max. 10MB, pdf/jp(e)g/doc(x)/xls(x)/zip)

    Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.